Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729385463

Liga 729385463 Información oficial sobre el partido 729385463 en Hattrick

31.03.2024 20:00:00

Eddy Bears Alineación oficial del equipo 'Eddy Bears' en el partido 5 - 0 de rakkers7 Alineación oficial del equipo 'de rakkers7' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Eddy Bears Alineación oficial del equipo 'Eddy Bears' en el partido 5 - 0 de rakkers7 Alineación oficial del equipo 'de rakkers7' en el partido
Tiene un resultado normal 4.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Eddy Bears

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): Al minut 10 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Korkut Günal ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Bears es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 23 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Juliën van der Helst va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Bears va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Korstiaan Oberman progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 133 Minuto 49 (Gol por la derecha): Amb 49 minuts jugats, en Henry Poelarends va augmentar l'avantatge de Bears a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Bears pel centre va donar un gran resultat: el gol de Patrycy Zadylak va posar el 5 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 16 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 16 podia haver acabat en gol, però Jurre van der Meijde va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Korstiaan Oberman una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 38, però una magnífica aturada de Jurre van der Meijde va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 56 quan Paul de Ruijsscher de Bears gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63, Juliën van der Helst gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jurre van der Meijde va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Passaven 80 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Henry Poelarends va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 73, Darren van Son de Bears va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

de rakkers7

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 48 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Gianni Aernouds va fer una magnífica centrada, però la rematada de Brand-Jan Goor va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.