Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729374613

Liga 729374613 Información oficial sobre el partido 729374613 en Hattrick

28.04.2024 20:00:00

FC Kickk Alineación oficial del equipo 'FC Kickk' en el partido 4 - 0 1 FC ELST Alineación oficial del equipo '1 FC ELST' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
FC Kickk Alineación oficial del equipo 'FC Kickk' en el partido 7 - 1 1 FC ELST Alineación oficial del equipo '1 FC ELST' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Kickk

Goles Goles

  • 123 Minuto 50 (Gol por la derecha): Corria el minut 50 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Osvaldo René Riolfo, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): Vic Quigley-Parks va incrementar l'avantatge de Kickk amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Kickk va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Martín Moragas des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Anatoliy Chekalov va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Kickk va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Holger Tomren va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jaafar Deneve.
  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Kickk sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Roberto Usvardi, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 37 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

1 FC ELST

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Es duien 9 minuts de partit jugats quan Baptiste Toelen va estar a punt de posar per davant a ELST amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Quirijn Bom va impedir un gol cantat.
  • 243 Minuto 18 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de ELST van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Baptiste Toelen va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 27, quan en Edwin Kräuchi va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Józef Czechowski de ELST, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 36, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 263 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): En Baptiste Toelen va encarar al porter al 63, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 262 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Danny Derksen va fer una jugada per la banda esquerra, però Quirijn Bom va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Danny Derksen de ELST es va emportar una amonestació al minut 11 per provocar un rival.