Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729373109

Liga 729373109 Información oficial sobre el partido 729373109 en Hattrick

05.05.2024 20:00:00

v.v. Stolwijk Alineación oficial del equipo 'v.v. Stolwijk' en el partido 6 - 0 remondo athletic Alineación oficial del equipo 'remondo athletic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
v.v. Stolwijk Alineación oficial del equipo 'v.v. Stolwijk' en el partido 8 - 0 remondo athletic Alineación oficial del equipo 'remondo athletic' en el partido
Tiene mala suerte 7.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

v.v. Stolwijk

Goles Goles

  • 123 Minuto 21 (Gol por la derecha): El jugador Stefano Santagostino de Stolwijk, després de 21 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 23 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Luke Weatherfoot es va introduir dins la defensa central al minut 23, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 31 (Gol por la izquierda): En Grégory Lebrun va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 116 Minuto 32 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 32 minuts quan Stefano Santagostino va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Hubert Karner, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 4 - 0.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Stolwijk pel centre va donar un gran resultat: el gol de Stefano Santagostino va posar el 5 - 0 al marcador.
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 73 minuts, el tirador de faltes del Stolwijk va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Hubert Karner, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 6 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Hubert Karner del Stolwijk ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): En Hubert Karner es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): El jugador local Vahagn Karnigyan per poc que no incrementa el marcador al minut 67. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Karel van der Tuin va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Courtney Ishii va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

remondo athletic