Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729368277

Liga 729368277 Información oficial sobre el partido 729368277 en Hattrick

14.04.2024 20:00:00

Pittemparks SV Alineación oficial del equipo 'Pittemparks SV' en el partido 0 - 5 VVHOZ Fortuna Rudolf Alineación oficial del equipo 'VVHOZ Fortuna Rudolf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Pittemparks SV Alineación oficial del equipo 'Pittemparks SV' en el partido 0 - 6 VVHOZ Fortuna Rudolf Alineación oficial del equipo 'VVHOZ Fortuna Rudolf' en el partido
Tiene un resultado normal 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pittemparks SV

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 15 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Vlaho Kovačić de Pittemparks va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Sicco Goffart que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Pittemparks van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Francesco Lombisani va sortir desviat a la dreta de la porteria.

VVHOZ Fortuna Rudolf

Goles Goles

  • 172 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Passats 22 minuts de partit, Fortuna es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Laurenţiu Jifcu es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 24 (Gol por la derecha): Al minut 24, un xut de Justin Gravelle des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 35 minuts, el tirador de faltes del Fortuna va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Ronnie St.John, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 3 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Al minut 63, els visitants es van col·locar 0 - 4 per sobre quan Laurenţiu Jifcu va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Eduardo Peçanha de Fortuna l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 72 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27, el Fortuna va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Laurenţiu Jifcu s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Piotr Delimata va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Laurenţiu Jifcu va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 89, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Felix Savin de Fortuna amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.