Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729363852

Liga 729363852 Información oficial sobre el partido 729363852 en Hattrick

14.04.2024 20:00:00

FC Draxido Alineación oficial del equipo 'FC Draxido' en el partido 3 - 1 G.G. Pechvogels Alineación oficial del equipo 'G.G. Pechvogels' en el partido
3 / 5 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 1 / 4
0 / 1 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 1 / 2
2 / 2 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 0 / 0
1 / 2 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 2
0 Evento 51xTarjetas 2
0 Evento 09xLesiones 0
50 % Posesión 45' 50 %
53 % Posesión 90' 47 %
Normal Táctica Jugar creativamente
FC Draxido Alineación oficial del equipo 'FC Draxido' en el partido 3 - 1 G.G. Pechvogels Alineación oficial del equipo 'G.G. Pechvogels' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Draxido Alineación oficial del equipo 'FC Draxido' en el partido 3 - 1 G.G. Pechvogels Alineación oficial del equipo 'G.G. Pechvogels' en el partido
Tiene un resultado normal 2.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,7 % 8,1 % 22,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Draxido

Goles Goles

  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): El jugador Dario Antonio Venditti de Draxido, després de 36 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): Draxido va aconseguir el 2 - 0 quan Dario Antonio Venditti va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 139 Minuto 75 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Draxido Florus Croonenberghs va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Eduardo Fabián Soules va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Florus Croonenberghs va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Draxido se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 239 Minuto 58 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Dario Antonio Venditti va deixar a Ricardo Kirkels assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.

G.G. Pechvogels

Goles Goles

  • 151 Minuto 82 (Gol por el centro): Pechvogels van mostrar una bona compenetració quan al minut 82 van reduir diferències a 3 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Jurrie Verschoor va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Jan-Joep Brand que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 215 Minuto 32 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Lauro Genipabu quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 206 Minuto 39 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 39, tothom va saber perquè en Miel Schouten era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bernhard Frerichs de Pechvogels va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jurrie Verschoor de Pechvogels la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.