Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729326563

Liga 729326563 Información oficial sobre el partido 729326563 en Hattrick

21.04.2024 19:25:00

SC Goat Alineación oficial del equipo 'SC Goat' en el partido 4 - 0 A 20 km da qui FC Alineación oficial del equipo 'A 20 km da qui FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
SC Goat Alineación oficial del equipo 'SC Goat' en el partido 7 - 0 A 20 km da qui FC Alineación oficial del equipo 'A 20 km da qui FC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SC Goat

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Ken Dunn va donar a Goat un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 143 Minuto 38 (Gol de contra por la derecha): Walid Belhocine va marcar al minut 38 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 2 - 0.
  • 131 Minuto 49 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Goat pel centre va donar un gran resultat: el gol de Norman Goudal va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Goat va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Walid Zermati progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 21 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Hanval Yebrir, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 27, Vasiliy Tektov de Goat va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Vasiliy Tektov va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

A 20 km da qui FC

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 56 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Henryk Kleszyk va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.