Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729321897

Liga 729321897 Información oficial sobre el partido 729321897 en Hattrick

07.04.2024 19:30:00

The Anitabriems Alineación oficial del equipo 'The Anitabriems' en el partido 4 - 0 selfoss thunder Alineación oficial del equipo 'selfoss thunder' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The Anitabriems Alineación oficial del equipo 'The Anitabriems' en el partido 0 - 1 selfoss thunder Alineación oficial del equipo 'selfoss thunder' en el partido
Tiene mucha potra 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Anitabriems

Goles Goles

  • 138 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Steinn Gylfason arribés a peus de Indriði Eyjólfsson, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Anitabriems el 1 - 0.
  • 143 Minuto 39 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Anitabriems va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Jónmundur Baldvinsson, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 0.
  • 143 Minuto 77 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Anitabriems eren letals, i Níels Örnólfsson va aprofitar-ne un per aconseguir el 3 - 0 entrant des de la dreta.
  • 137 Minuto 85 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Huldar Unnþórsson la va convertir en gol amb un remat de cap en Indriði Eyjólfsson tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 85 el marcador es va actualitzar: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 12 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Anitabriems sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Gautur Rúriksson, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 12 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Jónmundur Baldvinsson del Anitabriems ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 286 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Anitabriems, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Kári Oddkelsson va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): Anitabriems van sortir al contraatac al minut 84, però Matthias Kronborn va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

selfoss thunder

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 11 (Ocasión de falta): El selfoss va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 11 amb un llançament de falta perillós. En Örn Egilsson però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de selfoss, l'equip va recuperar la pilota al minut 16 i va contraatacar. En Stefnir Birkisson va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 274 Minuto 27 (Ocasión de penalti): Al minut 27 de partit, Örn Egilsson de selfoss va fallar un penal. Posteriorment va afirmar que "els focus l'havien enlluernat".
  • 215 Minuto 71 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Örn Egilsson va intentar anar-se'n per velocitat al minut 71 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Raphael Kolbjörnsson de selfoss la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.