Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729321620

Liga 729321620 Información oficial sobre el partido 729321620 en Hattrick

31.03.2024 19:30:00

grænland Alineación oficial del equipo 'grænland' en el partido 2 - 0 The Anitabriems Alineación oficial del equipo 'The Anitabriems' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
grænland Alineación oficial del equipo 'grænland' en el partido 2 - 0 The Anitabriems Alineación oficial del equipo 'The Anitabriems' en el partido
Tiene un resultado normal 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

grænland

Goles Goles

  • 122 Minuto 19 (Gol por la izquierda): grænland prenia la batuta de l'encontre al minut 19, quan en Bergur Atli Samúelsson va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 107 Minuto 49 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mare meva, quin xut de Antonio Ferrazzano! Veient el porter avançat, va xutar fort i bombejat des del mig camp, sense donar-li cap oportunitat al porter rival, que no va poder evitar el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): grænland va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Bergur Atli Samúelsson va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ólafur Sigurþórsson.
  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Davon Deatherage del grænland ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 21 quan Sudi Odhiambo de grænland gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 230 Minuto 27 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 27 podia haver acabat en gol, però Ólafur Sigurþórsson va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Al minut 65 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Bergur Atli Samúelsson de grænland va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 230 Minuto 72 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Héðinn Ingason, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): En Joachim Carstensen, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

The Anitabriems

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 22 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Anitabriems sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Indriði Eyjólfsson, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 22 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Anitabriems va anar a parar a la dreta de l'atac on en Jónmundur Baldvinsson, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Anitabriems van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Steinn Gylfason va sortir desviat a la dreta de la porteria.