Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729294864

Liga 729294864 Información oficial sobre el partido 729294864 en Hattrick

21.04.2024 19:05:00

IaGrOoRn Alineación oficial del equipo 'IaGrOoRn' en el partido 7 - 0 FC Tervattu Turska Alineación oficial del equipo 'FC Tervattu Turska' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
IaGrOoRn Alineación oficial del equipo 'IaGrOoRn' en el partido 5 - 1 FC Tervattu Turska Alineación oficial del equipo 'FC Tervattu Turska' en el partido
Tiene suerte 5.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

IaGrOoRn

Goles Goles

  • 124 Minuto 18 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 18 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Aventino Santos Moura llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Arcílio Silva Nascimento, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a IaGrOoRn.
  • 118 Minuto 44 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 44, el IaGrOoRn va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Arcílio Silva Nascimento, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 0.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): IaGrOoRn va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Afonso Alberto Gomes Nunes va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 51 (Gol por la derecha): El 5 - 0 va pujar al marcador quan IaGrOoRn va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Jacinto de Almeida des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 62 (Gol por la izquierda): En Anwar Al-Baggarai de IaGrOoRn va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 6 - 0.
  • 134 Minuto 89 (Gol de penalti): Als 89 minuts de joc, els nois de IaGrOoRn van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Aventino Santos Moura augmentant l'avantatge per als locals: 7 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): IaGrOoRn van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 42, però el xut de Avelino Maia Sousa des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): En Dionísio Soares Santos, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

FC Tervattu Turska

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miguel Borges Oliveira de Tervattu la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.