Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729282419

Liga 729282419 Información oficial sobre el partido 729282419 en Hattrick

24.03.2024 18:45:00

FC Primee's 11 Alineación oficial del equipo 'FC Primee's 11' en el partido 0 - 1 RAPİD Littoral Alineación oficial del equipo 'RAPİD Littoral' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Primee's 11 Alineación oficial del equipo 'FC Primee's 11' en el partido 3 - 0 RAPİD Littoral Alineación oficial del equipo 'RAPİD Littoral' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Primee's 11

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Kotchikpa Detchenou! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 212 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40, Tammo Hakkenbroek va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Primees Aziz Kedote quasi va assolir l'empat al minut 42 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 211 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Al minut 50 el Primees va posar setge sobre la defensa central visitant però en Jocelyn Danhounsrou no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Okambawa Mawuena hauria d'haver estat gol al minut 64 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77, Okambawa Mawuena quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

RAPİD Littoral

Goles Goles

  • 141 Minuto 30 (Gol de contra por el centro): RAPID va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 30, quan Mirco 'Magic' Mirko, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): RAPID van sortir al contraatac al minut 43, però Tony Adams va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de RAPID va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Danilo Stucchi, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 282 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Danilo Stucchi, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 62 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. RAPID va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 243 Minuto 65 (Ocasión de contra por la derecha): RAPID van sortir al contraatac amb encert al minut 65, però Miroslav Klose no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Marco van Basten de RAPID es va guanyar la targeta groga merescudament.