Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729266640

Liga 729266640 Información oficial sobre el partido 729266640 en Hattrick

21.04.2024 18:20:00

Red Lions of Teranga Alineación oficial del equipo 'Red Lions of Teranga' en el partido 0 - 2 LONGUEAU ESC Alineación oficial del equipo 'LONGUEAU ESC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Red Lions of Teranga Alineación oficial del equipo 'Red Lions of Teranga' en el partido 2 - 1 LONGUEAU ESC Alineación oficial del equipo 'LONGUEAU ESC' en el partido
Tiene mala suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,8 % 1,2 % 13,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Red Lions of Teranga

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 30 (Ocasión de penalti): En Ndiasse Mbengue va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 30, però el porter visitant Roby Moroni el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 210 Minuto 81 (Ocasión de falta): Ndiasse Mbengue va llançar una falta directa al minut 81 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.
  • 211 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Teranga enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

LONGUEAU ESC

Goles Goles

  • 173 Minuto 77 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Simone Bisi va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Arnauld Donjon va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 87, i va fer pujar el 0 - 2 per a LONGUEAU.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 31 minuts, el LONGUEAU va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 237 Minuto 82 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Yuriy Romantsev va fer una magnífica centrada, però la rematada de Arnauld Donjon va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.