Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729260032

Liga 729260032 Información oficial sobre el partido 729260032 en Hattrick

21.04.2024 18:30:00

hile fc Alineación oficial del equipo 'hile fc' en el partido 2 - 2 Etiopskie Potulniaczki Alineación oficial del equipo 'Etiopskie Potulniaczki' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
hile fc Alineación oficial del equipo 'hile fc' en el partido 2 - 1 Etiopskie Potulniaczki Alineación oficial del equipo 'Etiopskie Potulniaczki' en el partido
Tiene un resultado normal 2.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,8 % 0,3 % 6,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

hile fc

Goles Goles

  • 120 Minuto 6 (Gol de falta): Una falta al minut 6 va provocar un lliure directe. Ephrem Kasahun el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 133 Minuto 52 (Gol por la derecha): hile va aconseguir el 2 - 0 quan Tesfaye Abrera va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Wubishet Moges de hile va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 230 Minuto 71 (Ocasión de falta): Ephrem Kasahun va sorprendre Behaylu Lemma Gebremariyam amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 9, Wubishet Moges de hile va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 17, Enyew Kastro de hile va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tesfaye Abrera de hile va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Etiopskie Potulniaczki

Goles Goles

  • 152 Minuto 65 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular Mesay Ali de Potulniaczki després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 163 Minuto 73 (Gol por la derecha): Al minut 73 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Awote Mamo Lencha que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Potulniaczki va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Tesfaye Shanko es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 262 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 32, en un 1 contra 1 amb el porter, però Semere Dagnachew va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Mesay Ali des de l'esquerra.