Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729258646

Liga 729258646 Información oficial sobre el partido 729258646 en Hattrick

12.05.2024 18:30:00

SR TEHNOVIKING Alineación oficial del equipo 'SR TEHNOVIKING' en el partido 2 - 2 Veloziraptor Alineación oficial del equipo 'Veloziraptor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SR TEHNOVIKING Alineación oficial del equipo 'SR TEHNOVIKING' en el partido 2 - 0 Veloziraptor Alineación oficial del equipo 'Veloziraptor' en el partido
Tiene un resultado normal 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SR TEHNOVIKING

Goles Goles

  • 103 Minuto 40 (Gol por la derecha): Els seguidors del TEHNOVIKING van tornar a saltar d'alegria al minut 40. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Simón Jiménez Quirós que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.
  • 138 Minuto 78 (Gol evento especial extremo + rematador): Thomas Malbec estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Jonas Katumba va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 2 al minut 78.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Aubrey Muyatwa hauria d'haver estat gol al minut 30 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 289 Minuto 32 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Jonas Katumba per la seva rapidesa. Al minut 32 va intentar marxar per velocitat d'en Giacomo Cappellieri, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 203 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): TEHNOVIKING va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Thomas Malbec va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 211 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Aubrey Muyatwa va estar a punt de marcar al minut 61 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 290 Minuto 61 (Ocasión de falta): Sempre s'ha dit que en 曾 (Zeng) 双洋 (Shuangyang) era un jugador potent. I es va poder demostrar al minut 61. Va fer una jugada important, però el xut des de la frontal, també amb potència, va picar a la cuixa d'un rival, que va acabar adolorit.
  • 211 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68 el TEHNOVIKING va posar setge sobre la defensa central visitant però en Aubrey Muyatwa no va estar gens encertat.
  • 216 Minuto 75 (Ocasión evento especial rápido + pase): Gabriele Masucci va marxar per velocitat al minut 75 i va fer una passada de la mort a Aubrey Muyatwa, però aquest va fallar.
  • 223 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): TEHNOVIKING va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar 曾 (Zeng) 双洋 (Shuangyang) en un 1 contra 1 amb el porter Ali Ettehadi, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Clive Chavula de TEHNOVIKING va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Veloziraptor

Goles Goles

  • 143 Minuto 19 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Raptors eren letals, i Matic Pajkrt va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 1 entrant des de la dreta.
  • 140 Minuto 31 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Raptors va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Arne Madaus aconseguint el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Raptors va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Godfrey Chaloba, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Raptors sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Maxime Lascoux, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 72 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Richard Mphepo de Raptors va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.