Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729254662

Liga 729254662 Información oficial sobre el partido 729254662 en Hattrick

05.05.2024 18:55:00

FC Fatalaii Alineación oficial del equipo 'FC Fatalaii' en el partido 0 - 3 Tenkodogo Lions Alineación oficial del equipo 'Tenkodogo Lions' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Fatalaii Alineación oficial del equipo 'FC Fatalaii' en el partido 2 - 0 Tenkodogo Lions Alineación oficial del equipo 'Tenkodogo Lions' en el partido
Tiene mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Fatalaii

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Fatalaii per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 6, quan Adrian Botofan va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Al minut 6, Sidiki Kaboré arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 213 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 8 minuts, en Honoré Kaboré Zida no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 235 Minuto 32 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Djibril Bangré, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.

Tenkodogo Lions

Goles Goles

  • 136 Minuto 7 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Jean-Jacques Peton encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Jimmy Páez anotar per a Tenkodogo el 0 - 1. Millor no veure'n la repetició.
  • 143 Minuto 9 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Tenkodogo eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 9, Yves Joseph Lelievre va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 2.
  • 143 Minuto 52 (Gol de contra por la derecha): Alain Yedan va marcar al minut 52 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): En Blaise Bangou va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): Tenkodogo van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 73, però el xut de Jimmy Páez des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Philippe Somé de Tenkodogo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Yves Joseph Lelievre de Tenkodogo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.