Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729253431

Liga 729253431 Información oficial sobre el partido 729253431 en Hattrick

05.05.2024 18:55:00

Maroua Mountain Robins Alineación oficial del equipo 'Maroua Mountain Robins' en el partido 4 - 5 Lions Rouges de Douala Alineación oficial del equipo 'Lions Rouges de Douala' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Maroua Mountain Robins Alineación oficial del equipo 'Maroua Mountain Robins' en el partido 5 - 3 Lions Rouges de Douala Alineación oficial del equipo 'Lions Rouges de Douala' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,6 % 7,5 % 21,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Maroua Mountain Robins

Goles Goles

  • 185 Minuto 20 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Rouges. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Michel Ghandi Moukandjo la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Mountain es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 20.
  • 113 Minuto 30 (Gol por la derecha): Al minut 30, Mountain aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Ibrahim Kibirige va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 101 Minuto 62 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Mbougain Ekambi trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 3 - 5 encara permetia alguna esperança.
  • 103 Minuto 69 (Gol por la derecha): Els seguidors del Mountain van tornar a saltar d'alegria al minut 69. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Michel Ghandi Moukandjo que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 4 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 4 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Benedict Mustapha va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Kwabena Tutu va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 206 Minuto 35 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Ibrahim Kibirige va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 213 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 40 minuts, en Michel Ghandi Moukandjo no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 203 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Dan-Ion Beschea i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Mountain, però el xut de Elvis Vefongé va sortir bastant desviat.
  • 202 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Mountain va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 52 que Dan-Ion Beschea no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 202 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al 68, Michel Ghandi Moukandjo hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Dan-Ion Beschea. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Lions Rouges de Douala

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Yahaya Dipo va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 172 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Titi Béwouda quedar desmarcat i marcar per a Rouges al minut 21. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 173 Minuto 32 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 32, quan Serge Martin Emmanue Nga va posar els visitants Rouges per damunt al marcador per 2 - 3, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Marcus Metala, que va ser qui va marcar 2 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 142 Minuto 53 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 53 minuts quan Ahmed Kamgang va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 5 per a Rouges.