Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729191436

Liga 729191436 Información oficial sobre el partido 729191436 en Hattrick

28.04.2024 18:00:00

Lilywhite Hotspur Alineación oficial del equipo 'Lilywhite Hotspur' en el partido 2 - 2 London FC United Alineación oficial del equipo 'London FC United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Lilywhite Hotspur Alineación oficial del equipo 'Lilywhite Hotspur' en el partido 2 - 2 London FC United Alineación oficial del equipo 'London FC United' en el partido
Tiene un resultado normal 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,4 % 36,6 % 34,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lilywhite Hotspur

Goles Goles

  • 111 Minuto 62 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Mauro Orantos va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Spurs empatava el partit, 1 a 1, al minut 62.
  • 123 Minuto 77 (Gol por la derecha): Spurs s'avançava al marcador al minut 77, després d'un rebot que va caçar en Matt Cheung per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 8 (Ocasión de contra de falta): Spurs va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Alcide Panepucci va anar a parar a les mans del porter.
  • 212 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Mauro Orantos va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Mauro Orantos de Spurs va intentar batre la porteria rival al minut 24 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 218 Minuto 48 (Ocasión evento especial córner peinado): Nur Omar quasi marca en una jugada assajada de córner que Stian Hermansen havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mauro Orantos de Spurs la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 57, Giuseppe Pilotto de Spurs va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

London FC United

Goles Goles

  • 119 Minuto 21 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Eduard Lewandowski va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 1 al minut 21.
  • 163 Minuto 80 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 80 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Eduard Lewandowski marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Al minut 3, un refús desafortunat de Eero Toivola, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Téo Godói Silva no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Al minut 7 de partit, Orlando Perpétuo quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Orlando Perpétuo va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Eero Toivola, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 205 Minuto 87 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Hansruedi Hecker de London va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Orlando Perpétuo al minut 87 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 272 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Es duien 87 minuts de partit jugats quan Cristiano Bucci va estar a punt de posar per davant a London amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Eero Toivola va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): En Antonio Partipilo va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Riccardo Pirlo de London amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.