Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729188746

Liga 729188746 Información oficial sobre el partido 729188746 en Hattrick

28.04.2024 18:00:00

Mudchute Rovers Alineación oficial del equipo 'Mudchute Rovers' en el partido 2 - 3 Walkern Rovers Alineación oficial del equipo 'Walkern Rovers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mudchute Rovers Alineación oficial del equipo 'Mudchute Rovers' en el partido 2 - 0 Walkern Rovers Alineación oficial del equipo 'Walkern Rovers' en el partido
Tiene un resultado normal 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,6 % 0,1 % 4,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mudchute Rovers

Goles Goles

  • 138 Minuto 68 (Gol evento especial extremo + rematador): En Jee-Hoon Choi va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Gérémy Quemener la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 3 al marcador.
  • 103 Minuto 77 (Gol por la derecha): Passava el minut 77 del matx, quan l'atent Nat Holmes va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 2 - 3, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Mudchute per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 31, quan Charles Curnow va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 213 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): El Mudchute va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Ozzy Gray la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 202 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): En Calum Gulch de Mudchute es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 41, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Walkern Rovers

Goles Goles

  • 172 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Passats 33 minuts de partit, Walkern es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Kelvin Tobin es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 186 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Walkern amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Brendan Bergen, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 0 - 2 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 141 Minuto 42 (Gol de contra por el centro): Walkern sabia com jugar al contraatac, i al minut 42, Niklas Winberg va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Walkern va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Asen Zhelev va desviar el xut final de Brendan Bergen després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jules Law de Walkern va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hesham Tag El Din de Walkern la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Andrea Pasquin de Walkern va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.