Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729181468

Liga 729181468 Información oficial sobre el partido 729181468 en Hattrick

28.04.2024 18:00:00

George Sickle Alineación oficial del equipo 'George Sickle' en el partido 1 - 2 Ipswichians Town Alineación oficial del equipo 'Ipswichians Town' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
George Sickle Alineación oficial del equipo 'George Sickle' en el partido 1 - 1 Ipswichians Town Alineación oficial del equipo 'Ipswichians Town' en el partido
Tiene un resultado normal 1.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
43,5 % 29,1 % 27,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

George Sickle

Goles Goles

  • 141 Minuto 44 (Gol de contra por el centro): Anton Sweeney va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, George, al minut 44. El marcador va canviar a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 43 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): George va ser a punt de marcar al minut 43, quan el seu jugador Gary Richardson va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 219 Minuto 71 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a George va estar a punt d'arribar en un córner. En Allahbukhsh Salim va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.

Ipswichians Town

Goles Goles

  • 173 Minuto 43 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Pietro Anolli va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 174 Minuto 58 (Gol de penalti): Scott Crombie va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 58 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 40 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Andy Kyle va fer una magnífica centrada, però la rematada de Torquato Fasolo va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Blaine Parkar de Ipswichians es va emportar una amonestació al minut 22 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 73 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 73 del partit, Blaine Parkar de l'equip Ipswichians, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.