Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729178553

Liga 729178553 Información oficial sobre el partido 729178553 en Hattrick

21.04.2024 18:00:00

EKSports Alineación oficial del equipo 'EKSports' en el partido 1 - 0 Leicester Star Alineación oficial del equipo 'Leicester Star' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
EKSports Alineación oficial del equipo 'EKSports' en el partido 3 - 0 Leicester Star Alineación oficial del equipo 'Leicester Star' en el partido
Tiene mala suerte 3.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EKSports

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Clemente Duarte va donar a EKSports un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): EKSports va estar a punt de posar-se per davant al minut 22 però Nikita Koklin va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 242 Minuto 48 (Ocasión de contra por la izquierda): EKSports van sortir al contraatac al minut 48, però Sebastien Longhurst va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Leicester Star

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Leicester va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 2, quan 崔 (Cui) 'The Special One' 可希 (Kexi) va quedar-se sol davant el porter Mario Federico Sozzi, però aquest va poder aturar el xut.
  • 263 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Carsten 'Tank' Meert sol davant la porteria al minut 32, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 260 Minuto 34 (Ocasión de falta): Amb 34 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Aliaksandar Stalyga va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 263 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): El Leicester creava perill des de la dreta al minut 47, però en Mario Federico Sozzi, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Giovanni Battista Petito desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 75 (Tarjeta roja directa): Al minut 75, 崔 (Cui) 'The Special One' 可希 (Kexi) de Leicester va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.