Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729177667

Liga 729177667 Información oficial sobre el partido 729177667 en Hattrick

12.05.2024 18:00:00

The Eel Deal Alineación oficial del equipo 'The Eel Deal' en el partido 2 - 3 2ballab fc Alineación oficial del equipo '2ballab fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The Eel Deal Alineación oficial del equipo 'The Eel Deal' en el partido 2 - 1 2ballab fc Alineación oficial del equipo '2ballab fc' en el partido
Tiene un resultado normal 2.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,1 % 1,6 % 14,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Eel Deal

Goles Goles

  • 116 Minuto 17 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Julian Harapi va acabar en una passada genial cap al jugador de The Eels Giorgio Krasniqi, que va marcar el 1 - 1.
  • 111 Minuto 49 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Guriy Tutushkin va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. The Eels empatava el partit, 2 a 2, al minut 49.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Al minut 15 el The Eels va posar setge sobre la defensa central visitant però en Alex Zagarrio no va estar gens encertat.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Alex Zagarrio va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 211 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Leonel Salvador hauria d'haver estat gol al minut 78 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

2ballab fc

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Passats 2 minuts de partit, 2ballab es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Pete Castles es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 173 Minuto 32 (Gol por la derecha): Al minut 32 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Roope Kaarakainen que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 172 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Roope Kaarakainen quedar desmarcat i marcar per a 2ballab al minut 67. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Roope Kaarakainen de 2ballab, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 21, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 280 Minuto 73 (Ocasión de falta): Roope Kaarakainen va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tommy Potter de 2ballab la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.