Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729145003

Liga 729145003 Información oficial sobre el partido 729145003 en Hattrick

14.04.2024 17:30:00

Olivares54 Alineación oficial del equipo 'Olivares54' en el partido 2 - 2 rinfuk fc Alineación oficial del equipo 'rinfuk fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Olivares54 Alineación oficial del equipo 'Olivares54' en el partido 2 - 1 rinfuk fc Alineación oficial del equipo 'rinfuk fc' en el partido
Tiene un resultado normal 2.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,7 % 0,2 % 5,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Olivares54

Goles Goles

  • 111 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34, Ignacio Durán va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 112 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Olivares54 s'esgargamellaven dempeus per esperonar Ignacio Durán que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 65 i suposava l'empat a 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Al minut 13 es va veure una gran oportunitat per a Olivares54 per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per José Iván Barriga, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 235 Minuto 20 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Ignacio Durán gairebé marca per a Olivares54 al minut 20 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 215 Minuto 32 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Sergio Celdrán va superar els defenses rivals per velocitat al minut 32 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35, Ignacio Carmena arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ignacio Durán va estar a punt d'acabar en gol al minut 41, però el porter visitant Rubén Cortínez va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Al minut 50, Alexander García de Cueto quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 212 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56, José Iván Barriga va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en José Iván Barriga va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

rinfuk fc

Goles Goles

  • 106 Minuto 31 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En César Vázquez Villarreal sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 31 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 0 - 1 al marcador.
  • 173 Minuto 48 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Daniel Fierro va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de rinfuk va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a César Vázquez Villarreal, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 90, Francisco Biosca de rinfuk va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.