Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729142161

Liga 729142161 Información oficial sobre el partido 729142161 en Hattrick

05.05.2024 17:30:00

Kik Kamon Alineación oficial del equipo 'Kik Kamon' en el partido 3 - 3 CUERVITO DE LA LOMA LINDA Alineación oficial del equipo 'CUERVITO DE LA LOMA LINDA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kik Kamon Alineación oficial del equipo 'Kik Kamon' en el partido 0 - 2 CUERVITO DE LA LOMA LINDA Alineación oficial del equipo 'CUERVITO DE LA LOMA LINDA' en el partido
Tiene bastante suerte 0.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,6 % 0,2 % 94,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kik Kamon

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): Kamon va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 13 Rajmund Chutkowski va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 122 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Al minut 23 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Kamon va ser Curt Carlowitz.
  • 138 Minuto 27 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Simone Demichieli va anar directament als peus de Rajmund Chutkowski que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Bernie Dawson al minut 59 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Curt Carlowitz va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Kamon va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Gianrico Artusi, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70, Sahil Singh de Kamon va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

CUERVITO DE LA LOMA LINDA

Goles Goles

  • 161 Minuto 14 (Gol por el centro): CUERVITO van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 14, quan Augusto 'Pierna de Oro' Vestri va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 119 Minuto 71 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip CUERVITO va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Augusto 'Pierna de Oro' Vestri va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 3 - 2.
  • 164 Minuto 80 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Ettore Pavarotti marqués l'empat. Al minut 80 el marcador mostrava un empat a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 12, quan en Santi Landecho va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 253 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Leonardo Parme quasi redueix la diferència al marcador al minut 28, però una gran estirada d'en Mario Graffiedi va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 253 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 55 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Augusto 'Pierna de Oro' Vestri amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 270 Minuto 87 (Ocasión de falta): Ettore Pavarotti va xutar magistralment una falta al minut 87 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sergio Luis Domínguez de CUERVITO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.