Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729103463

Liga 729103463 Información oficial sobre el partido 729103463 en Hattrick

28.04.2024 16:35:00

Li colci di lu yemen Alineación oficial del equipo 'Li colci di lu yemen' en el partido 0 - 8 Olga Unt Alineación oficial del equipo 'Olga Unt' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Li colci di lu yemen Alineación oficial del equipo 'Li colci di lu yemen' en el partido 0 - 8 Olga Unt Alineación oficial del equipo 'Olga Unt' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Li colci di lu yemen

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 60 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Jatin Sharma de colci va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Rabee Mahmood que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.

Olga Unt

Goles Goles

  • 190 Minuto 2 (Gol de falta): En Semen Kovaluk conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 0-1
  • 182 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Al minut 21, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Vasyl Vallonenko va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 35 minuts, el tirador de faltes del Olga va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Igor Kurtsev, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 3 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Vasyl Vallonenko va augmentar l'avantatge de Olga a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Al minut 54 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Wael Al-Adani va ser l'anotador del 0 - 5.
  • 116 Minuto 57 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 57 minuts quan Vasyl Vallonenko va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Zindan Al-Salami, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 6.
  • 181 Minuto 59 (Gol por el centro): Semen Kovaluk de Olga va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 7 al minut 59. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Igor Kurtsev de Olga l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 8 al minut 90 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 2 (Ocasión de falta): Dominik Krysa va xutar magistralment una falta al minut 2 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Hashem Al-Harazi al minut 37, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Olga quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Janusz Jarosik va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Semen Kovaluk va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 39 (Tarjeta roja directa): Al minut 39 en Hashem Al-Harazi va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.