Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729085809

Liga 729085809 Información oficial sobre el partido 729085809 en Hattrick

05.05.2024 16:30:00

PVC Lederhosen Alineación oficial del equipo 'PVC Lederhosen' en el partido 3 - 0 Everybody Loves Mike Alineación oficial del equipo 'Everybody Loves Mike' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
PVC Lederhosen Alineación oficial del equipo 'PVC Lederhosen' en el partido 4 - 0 Everybody Loves Mike Alineación oficial del equipo 'Everybody Loves Mike' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PVC Lederhosen

Goles Goles

  • 122 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Lederhosen, atacant per l'esquerra al minut 18, va aprofitar el magnífic llançament de Nicholaus Ahmed per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 139 Minuto 65 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Tadhg Butler va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Stephen Clelland per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 2 - 0
  • 132 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Al minut 66, Lederhosen va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Sergio Senardi, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Lederhosen va estar a punt de posar-se per davant al minut 15 però Sergio Senardi va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Lederhosen va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Mieczysław Pastwa en un 1 contra 1 amb el porter Leonard Suparno, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 239 Minuto 27 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Tadhg Butler va marxar de Stephen Clelland en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Lederhosen van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Al minut 58, Nicholaus Ahmed gairebé va marcar per a Lederhosen des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Luis Celis va estar a punt de sentenciar el partit al minut 64, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Everybody Loves Mike

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Domenico Stellino de Everybody es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Andy McKenna de Everybody va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.