Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729080196

Liga 729080196 Información oficial sobre el partido 729080196 en Hattrick

17.03.2024 16:30:00

CHAOS BC Alineación oficial del equipo 'CHAOS BC' en el partido 3 - 1 Pint of Guinness 1759 Alineación oficial del equipo 'Pint of Guinness 1759' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
CHAOS BC Alineación oficial del equipo 'CHAOS BC' en el partido 2 - 3 Pint of Guinness 1759 Alineación oficial del equipo 'Pint of Guinness 1759' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,8 % 18,7 % 55,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CHAOS BC

Goles Goles

  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 38 gràcies a la jugada de Anton Checher, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): En Ndiambé Fandiaga de CHAOS va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 138 Minuto 43 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Bartomeu Salvat arribés a peus de Paul Dalton, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a CHAOS el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Bartomeu Salvat del CHAOS ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 43 quan Serge Lenglart de CHAOS gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 230 Minuto 64 (Ocasión de falta): Nguyễn Văn Huy va sorprendre Baltasar Pinto amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 239 Minuto 79 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Anton Checher va ridiculitzar a en Baltasar Pinto amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Idrees Dana de CHAOS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 88 del partit, Idrees Dana de l'equip CHAOS, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Pint of Guinness 1759

Goles Goles

  • 150 Minuto 42 (Gol de falta): Els visitants van retallar distàncies al minut 42 a 2 - 1 gràcies al bon llançament de lliure directe de Michael Reid, que va passar per sota les cames del porter local.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Pyry Ala-Tuuhonen va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 34, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ottar Nicolaisen va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 252 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Guinness va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Michael Reid no va poder controlar.
  • 254 Minuto 84 (Ocasión de penalti): Al minut 84, Guinness va tenir l'oportunitat de reduir diferències amb un penal, però Michael Reid no va tenir la sang freda necessària i va xutar desviat.
  • 252 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Guinness va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 87 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 253 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 89 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en David Røsand amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a David Røsand de Guinness la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.