Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728980365

Liga 728980365 Información oficial sobre el partido 728980365 en Hattrick

21.04.2024 16:00:00

Doofs Disciple Alineación oficial del equipo 'Doofs Disciple' en el partido 2 - 1 Havrefras Alineación oficial del equipo 'Havrefras' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Doofs Disciple Alineación oficial del equipo 'Doofs Disciple' en el partido 2 - 0 Havrefras Alineación oficial del equipo 'Havrefras' en el partido
Tiene un resultado normal 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Doofs Disciple

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Al minut 2 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Asbjørn Kloster ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Disciple es posava per davant 1 a 0.
  • 142 Minuto 91 (Gol de contra por la izquierda): En Asbjørn Kloster va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 51 (Ocasión de falta): En Chris Klokmose es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 221 Minuto 63 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Asbjørn Kloster va estar a punt d'acabar en gol al minut 63, però el porter visitant Steen Falk va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Disciple va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 65 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Sophus Magnusson ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): En Nikolaj Prang va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 92 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Benny Tønnesen va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nikolaj Prang de Disciple es va emportar una amonestació al minut 12 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bernhard Ipsen.
  • 514 Minuto 69 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Lauge Holbek després que el jugador de Disciple li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Havrefras

Goles Goles

  • 163 Minuto 15 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 15 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Bendt Lysdal.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Bendt Lysdal va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 240 Minuto 81 (Ocasión de contra de falta): El Havre va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Åge Madsen la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Oliver Hedeboe es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 54 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Oliver Hedeboe va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Havre va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 84, Frede Jønsson de Havre va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.