Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728971849

Liga 728971849 Información oficial sobre el partido 728971849 en Hattrick

14.04.2024 16:00:00

FC Pingu Alineación oficial del equipo 'FC Pingu' en el partido 1 - 3 Copenhagen Wanderers F.C Alineación oficial del equipo 'Copenhagen Wanderers F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Pingu Alineación oficial del equipo 'FC Pingu' en el partido 2 - 2 Copenhagen Wanderers F.C Alineación oficial del equipo 'Copenhagen Wanderers F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,5 % 36,7 % 33,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Pingu

Goles Goles

  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Copenhagen. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Jagor Saldatsenka la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Pingu es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 23.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Pingu per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 9, quan Jagor Saldatsenka va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Aleksander Lüthje va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Pingu se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 212 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al minut 53, Róbert Tibor va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 201 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Darryl Netelenbos va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 65 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 201 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Verner Lindgreen no va entrar per centímetres.
  • 201 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77, Tommi Malinen va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Copenhagen Wanderers F.C

Goles Goles

  • 163 Minuto 29 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 29. L'anotador per Copenhagen va ser Ansgar Ramsteiner, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 172 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Copenhagen va ser finalitzada des de l'esquerra per 廖 (Liao) 如鸿 (Ruhong) al minut 30. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 190 Minuto 61 (Gol de falta): Al 61 minuts, El Copenhagen va fer el 1-3. En Theodore Manganga va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Després de 32 minuts, 廖 (Liao) 如鸿 (Ruhong) va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Baturalp Boğatay va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Theodore Manganga de Copenhagen va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 57 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Copenhagen quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan 廖 (Liao) 如鸿 (Ruhong) va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ángel Amador de Copenhagen la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.