Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728970740

Liga 728970740 Información oficial sobre el partido 728970740 en Hattrick

28.04.2024 16:00:00

Bowlerne Alineación oficial del equipo 'Bowlerne' en el partido 4 - 8 Cheerleaders F.C Alineación oficial del equipo 'Cheerleaders F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Bowlerne Alineación oficial del equipo 'Bowlerne' en el partido 0 - 6 Cheerleaders F.C Alineación oficial del equipo 'Cheerleaders F.C' en el partido
Tiene mucha potra 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bowlerne

Goles Goles

  • 101 Minuto 22 (Gol por el centro): El Bowlerne no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Love Sörensson es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 103 Minuto 55 (Gol por la derecha): Els seguidors del Bowlerne van tornar a saltar d'alegria al minut 55. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Chresten Sahlholdt que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 3 - 5.
  • 101 Minuto 91 (Gol por el centro): Al minut 91, Gorm Sindberg es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 4 - 8, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Julian Baastrup de Bowlerne va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 14, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Love Sörensson.

Cheerleaders F.C

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Al minut 3 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Cheerleaders prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Boje Frahm.
  • 182 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 20 de partit va donar a Cheerleaders l'avantatge per 0 - 2. Aristodemo Peredo en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30, Michael Küng va augmentar l'avantatge de Cheerleaders a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 125 Minuto 36 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebuig desafortunat de Özgür Güvener va acabar amb la pilota dins la seva pròpia porteria, posant el 2 - 3 al minut 36.
  • 182 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Tommy Samuelsen va aprofitar un error defensiu al minut 39, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 2 - 4 al marcador per a Cheerleaders.
  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Tommy Samuelsen, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 5 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 182 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Al minut 56 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Lapo Sperlongano va ser l'anotador del 3 - 6.
  • 180 Minuto 57 (Gol de falta): Al minut 57, una falta xutada per Michael Küng va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 3 - 7 per a Cheerleaders. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 182 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Al minut 58, els visitants es van col·locar 3 - 8 per sobre quan Tommy Samuelsen va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Michael Küng va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 90, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.