Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728962895

Liga 728962895 Información oficial sobre el partido 728962895 en Hattrick

21.04.2024 16:00:00

Munich Bomberers Alineación oficial del equipo 'Munich Bomberers' en el partido 2 - 3 Snestrup IF Alineación oficial del equipo 'Snestrup IF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Munich Bomberers Alineación oficial del equipo 'Munich Bomberers' en el partido 5 - 0 Snestrup IF Alineación oficial del equipo 'Snestrup IF' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Munich Bomberers

Goles Goles

  • 123 Minuto 14 (Gol por la derecha): Passats 14 minuts, Evion Vasili, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Bomberers es posava per davant!
  • 134 Minuto 37 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Bomberers i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 37 minuts de joc. Mentre en Guenter Lev el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): En Evion Vasili es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29, Guenter Lev gairebé va marcar per a Bomberers des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Horst Bruhns de Bomberers va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): En Boudewijn Verbon, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Snestrup IF

Goles Goles

  • 152 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Snestrup va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Sten Hökander va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 164 Minuto 72 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Roberto Canesi de Snestrup va marcar de penal l'empat al minut 72.
  • 171 Minuto 75 (Gol por el centro): En Jens Olesen donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 75 el marcador reflectia el 2 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Oliver Bælum de Snestrup la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 76 de partit, Oliver Bælum de Snestrup va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.