Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728962111

Liga 728962111 Información oficial sobre el partido 728962111 en Hattrick

21.04.2024 16:00:00

AalborgGuldDrenge Alineación oficial del equipo 'AalborgGuldDrenge' en el partido 3 - 1 FC Vested Alineación oficial del equipo 'FC Vested' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AalborgGuldDrenge Alineación oficial del equipo 'AalborgGuldDrenge' en el partido 2 - 0 FC Vested Alineación oficial del equipo 'FC Vested' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AalborgGuldDrenge

Goles Goles

  • 124 Minuto 9 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 9 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Nicola Aruta llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 134 Minuto 20 (Gol de penalti): Nicola Aruta va augmentar la diferència de AGD a 2 - 0 des del punt de penal.
  • 133 Minuto 25 (Gol por la derecha): AGD va aconseguir el 3 - 0 quan Frans Dige va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Nicola Aruta del AGD ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 237 Minuto 12 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Thomas Cissé no va ser aprofitada per en Espen Ryborg que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 231 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Espen Ryborg va estar a punt de sentenciar el partit al minut 14, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 230 Minuto 88 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Nicola Aruta, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

FC Vested

Goles Goles

  • 138 Minuto 84 (Gol evento especial extremo + rematador): Omar Zamarreño estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Valerio Chiozza va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 3 - 1 al minut 84.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Vested, l'equip va recuperar la pilota al minut 89 i va contraatacar. En Valerio Chiozza va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 23, Bendt Wandel de Vested va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Valerio Chiozza de Vested la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Cosmin Rebenciuc de Vested va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.