Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728961779

Liga 728961779 Información oficial sobre el partido 728961779 en Hattrick

28.04.2024 16:00:00

FC Struckmann Alineación oficial del equipo 'FC Struckmann' en el partido 0 - 3 Kong Georg United Alineación oficial del equipo 'Kong Georg United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Struckmann Alineación oficial del equipo 'FC Struckmann' en el partido 1 - 1 Kong Georg United Alineación oficial del equipo 'Kong Georg United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,8 % 7,4 % 70,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Struckmann

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Struckmann va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Chamuka Alagh, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 212 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Thomas Greve va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Struckmann, l'equip va recuperar la pilota al minut 41 i va contraatacar. En Constantin Hölzle va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Kong Georg United

Goles Goles

  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 26, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Kai Jacobsen es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Tage Kreutzfeld de United l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 38 de partit.
  • 119 Minuto 54 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Torkild Kalhøj va treure un córner llarg cap al segon pal que en Anker Vadstrøm, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Kai Jacobsen després de 30 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Javier Valderrama va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Herman Lauritsen quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Javier Valderrama, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Elmer Altenburg de United amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.