Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728958073

Liga 728958073 Información oficial sobre el partido 728958073 en Hattrick

14.04.2024 16:00:00

FC KSDH Alineación oficial del equipo 'FC KSDH' en el partido 1 - 1 FC Grimdark Alineación oficial del equipo 'FC Grimdark' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC KSDH Alineación oficial del equipo 'FC KSDH' en el partido 2 - 0 FC Grimdark Alineación oficial del equipo 'FC Grimdark' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC KSDH

Goles Goles

  • 112 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Al minut 58 del partit, el jugador Paweł Uchacz de KSDH va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Paweł Uchacz va estar a punt d'empatar per a KSDH quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Daniel Hvidtfeldt va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Al minut 23, Jan-Åke Spexare va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Boris Mitzovski va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de KSDH se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

FC Grimdark

Goles Goles

  • 140 Minuto 16 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Grimdark va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Janus Nyberg aconseguint el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Grimdark va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Curt Vikkelsø va sortir per sobre el travesser.
  • 280 Minuto 48 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 48 per Janus Nyberg va anar a parar a la creueta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Curt Vikkelsø es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.