Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728945757

Liga 728945757 Información oficial sobre el partido 728945757 en Hattrick

21.04.2024 16:00:00

Grønnegården Alineación oficial del equipo 'Grønnegården' en el partido 7 - 3 mads drenge Alineación oficial del equipo 'mads drenge' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Grønnegården Alineación oficial del equipo 'Grønnegården' en el partido 0 - 2 mads drenge Alineación oficial del equipo 'mads drenge' en el partido
Tiene que echar la primitiva, sin duda… 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Grønnegården

Goles Goles

  • 141 Minuto 21 (Gol de contra por el centro): OC sabia com jugar al contraatac, i al minut 21, Cacho Lazzatti va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 0.
  • 131 Minuto 26 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de OC va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Kudret Ergene progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 140 Minuto 28 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el OC va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Cacho Lazzatti aconseguint el 3 - 0.
  • 134 Minuto 49 (Gol de penalti): Cacho Lazzatti va augmentar la diferència de OC a 4 - 1 des del punt de penal.
  • 140 Minuto 52 (Gol de contra de falta): El contraatac de OC va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Cacho Lazzatti va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 5 - 1!
  • 133 Minuto 59 (Gol por la derecha): Noé Otero va incrementar l'avantatge de OC amb el 6 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 142 Minuto 63 (Gol de contra por la izquierda): Reggie Bullis va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 7 - 1 per a OC.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Cacho Lazzatti de OC va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

mads drenge

Goles Goles

  • 151 Minuto 35 (Gol por el centro): Un mica després, Lenard Stoß de drenge va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 105 Minuto 72 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Joonas Lundström va descol·locar totalment la defensa contrària i Lou Hobson no va perdonar i va marcar el 7 - 2.
  • 152 Minuto 76 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 7 - 3 quan Alessandro Pirarba va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 76 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Al minut 2 de partit, Dietrich Pirard quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): drenge va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Matthias Gehringer va desviar el xut final de Lenard Stoß després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): En Niccolò La Sala va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 251 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Kurt Kirchweger va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Matthias Gehringer no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 251 Minuto 51 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 51, quan un error defensiu va deixar Lenard Stoß completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 251 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Alessandro Pirarba va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Matthias Gehringer.
  • 209 Minuto 90 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Joonas Lundström, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a OC, però Osvaldo César Sarmiento no va poder encertar el xut.