Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728835425

Liga 728835425 Información oficial sobre el partido 728835425 en Hattrick

31.03.2024 15:00:00

_GALATASARAY S.K_ Alineación oficial del equipo '_GALATASARAY S.K_' en el partido 5 - 1 İzmir Kültür Spor Alineación oficial del equipo 'İzmir Kültür Spor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
_GALATASARAY S.K_ Alineación oficial del equipo '_GALATASARAY S.K_' en el partido 5 - 1 İzmir Kültür Spor Alineación oficial del equipo 'İzmir Kültür Spor' en el partido
Tiene un resultado normal 5.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

_GALATASARAY S.K_

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Al minut 6 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a cimbom va ser Metin 'Taçsız Kral' Oktay.
  • 133 Minuto 27 (Gol por la derecha): Amb 27 minuts jugats, en Metin 'Taçsız Kral' Oktay va augmentar l'avantatge de cimbom a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de cimbom a 3 - 0. Aziz Erbolotov va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 42 (Gol por la derecha): cimbom va aconseguir el 4 - 0 quan Aziz Erbolotov va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 47 (Gol por la derecha): cimbom va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Barış Rençber va poder fer el 5 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Al minut 51 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Aziz Erbolotov de cimbom va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 237 Minuto 55 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Rolf-Peter Halbauer va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Barış Rençber va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Elisey Paryev de cimbom es va emportar una amonestació al minut 29 per provocar un rival.

İzmir Kültür Spor

Goles Goles

  • 141 Minuto 52 (Gol de contra por el centro): Kültür sabia com jugar al contraatac, i al minut 52, Hamid Serdengeçti va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Kültür va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 64 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas