Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728835370

Liga 728835370 Información oficial sobre el partido 728835370 en Hattrick

31.03.2024 15:00:00

Cellulosic Raw Materials Alineación oficial del equipo 'Cellulosic Raw Materials' en el partido 1 - 2 Balkan Gücü SK Alineación oficial del equipo 'Balkan Gücü SK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cellulosic Raw Materials Alineación oficial del equipo 'Cellulosic Raw Materials' en el partido 3 - 0 Balkan Gücü SK Alineación oficial del equipo 'Balkan Gücü SK' en el partido
Tiene mala suerte 2.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cellulosic Raw Materials

Goles Goles

  • 102 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Georg Rogersson de Cell-RM va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Lê Trúc Cương de Cell-RM va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 11, però no va estar gaire encertat.
  • 212 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Cell-RM Lê Trúc Cương quasi va assolir l'empat al minut 70 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Balkan Gücü SK

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): Amb 10 minuts jugats, Eustasio Molina de Balkan va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 118 Minuto 87 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 87, Ozren Miščević va pentinar un córner cap al segon pal que Karol Legan va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Karol Legan que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Aimé Dekaho, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 78 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Balkan va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 280 Minuto 87 (Ocasión de falta): Mal Russell va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Eustasio Molina que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.