Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728785994

Liga 728785994 Información oficial sobre el partido 728785994 en Hattrick

05.05.2024 14:25:00

Qrup Idman Isveçrə Alineación oficial del equipo 'Qrup Idman Isveçrə' en el partido 4 - 1 LA-Rams Alineación oficial del equipo 'LA-Rams' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Qrup Idman Isveçrə Alineación oficial del equipo 'Qrup Idman Isveçrə' en el partido 2 - 1 LA-Rams Alineación oficial del equipo 'LA-Rams' en el partido
Tiene suerte 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,1 % 5,0 % 19,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Qrup Idman Isveçrə

Goles Goles

  • 118 Minuto 44 (Gol evento especial córner peinado): Alberto Diustegui va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Isveçrə, Ole-Christian Lie, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Freddi Ambs es va introduir dins la defensa central al minut 44, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Isveçrə va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Jean-Michel Amabile des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): Isveçrə va aconseguir el 4 - 1 quan Hendrik Krause-Meier va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 74 (Ocasión evento especial rápido + pase): Mirco Badea va marxar per velocitat al minut 74 i va fer una passada de la mort a Jean-Michel Amabile, però aquest va fallar.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Alexandre Jesus Brandão al minut 77 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ole-Christian Lie va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mirco Badea de Isveçrə amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

LA-Rams

Goles Goles

  • 152 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Al minut 44, LA-Rams va reduir l'avantatge rival a 2 - 1, quan Əmrah Əliyev va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): LA-Rams va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 37, quan Şamil Kamalov va quedar-se sol davant el porter Omar Zabalegui, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Sieger Bellaar ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43 de partit, Sieger Bellaar quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 261 Minuto 72 (Ocasión por el centro): LA-Rams va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Əmrah Əliyev es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 251 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Elşad Şirinov va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.