Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728779935

Liga 728779935 Información oficial sobre el partido 728779935 en Hattrick

14.04.2024 13:00:00

Geel-Blauwe Kanaries Alineación oficial del equipo 'Geel-Blauwe Kanaries' en el partido 0 - 6 jt turbo Alineación oficial del equipo 'jt turbo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Geel-Blauwe Kanaries Alineación oficial del equipo 'Geel-Blauwe Kanaries' en el partido 0 - 10 jt turbo Alineación oficial del equipo 'jt turbo' en el partido
Tiene un resultado normal 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Geel-Blauwe Kanaries

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 15 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Simon De Ceuster va fer al minut 15 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Naël Reynaert, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

jt turbo

Goles Goles

  • 172 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Passats 39 minuts de partit, turbo es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Günter Freudenthaler es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Melvin Ortiz, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Maël Dildick va augmentar l'avantatge de turbo a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 184 Minuto 65 (Gol de penalti): turbo va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 4, quan Armindo José Serra Pereira va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 183 Minuto 72 (Gol por la derecha): Melvin Ortiz va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 5 per als visitants.
  • 183 Minuto 77 (Gol por la derecha): Al minut 77, un xut de Adolf Delporte des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 6 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Es duien 28 minuts de partit jugats quan Nicola Gaffi va estar a punt de posar per davant a turbo amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Lex Cauberghs va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Ben Manderson de turbo, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 31, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): turbo va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Lex Cauberghs va desviar el xut final de Nicola Gaffi després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Fabrizio Dicannavò, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 78 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. turbo va quedar sense poder incrementar el seu marcador.