Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728764320

Liga 728764320 Información oficial sobre el partido 728764320 en Hattrick

05.05.2024 13:00:00

FC Molenberghs Alineación oficial del equipo 'FC Molenberghs' en el partido 1 - 4 Les Chocs Alineación oficial del equipo 'Les Chocs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Molenberghs Alineación oficial del equipo 'FC Molenberghs' en el partido 1 - 2 Les Chocs Alineación oficial del equipo 'Les Chocs' en el partido
Tiene un resultado normal 0.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,8 % 0,9 % 87,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Molenberghs

Goles Goles

  • 112 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Al minut 18 del partit, el jugador Waldo Ehringshausen de Molenberghs va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Molenberghs va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Lennaert Soyeur en un 1 contra 1 amb el porter Ethan Vanhoeck, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 203 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): En Yaro Hereijgers de Molenberghs va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Yaro Hereijgers de Molenberghs amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fulbert Cox de Molenberghs es va guanyar la targeta groga merescudament.

Les Chocs

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Feits Bousard que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Chocs.
  • 173 Minuto 39 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Warren Smagghe va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 182 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 51 de partit va donar a Chocs l'avantatge per 1 - 3. Warren Smagghe en va ser l'anotador.
  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Molenberghs. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Rik Dachelet la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Chocs es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 4 arribava al minut 68.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): Chocs van sortir al contraatac amb encert al minut 34, però Noah Nelissen no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 280 Minuto 83 (Ocasión de falta): Lowie Coolman va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Rik Dachelet després de 85 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Thomas Dobbelaere va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sybren Van Der Mynsbrugge de Chocs la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.