Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728764319

Liga 728764319 Información oficial sobre el partido 728764319 en Hattrick

28.04.2024 13:00:00

Les Chocs Alineación oficial del equipo 'Les Chocs' en el partido 0 - 4 StarKiller FC Alineación oficial del equipo 'StarKiller FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Les Chocs Alineación oficial del equipo 'Les Chocs' en el partido 0 - 7 StarKiller FC Alineación oficial del equipo 'StarKiller FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Les Chocs

StarKiller FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de StarKiller va ser finalitzada des de l'esquerra per Kian Boonen al minut 36. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 181 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Pablo Zacarías va augmentar l'avantatge de StarKiller a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Kian Boonen va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 80, i va fer pujar el 0 - 3 per a StarKiller.
  • 180 Minuto 82 (Gol de falta): Passaven 82 minuts quan en Jillian Reuter va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 10 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del StarKiller van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Karol Mádzik, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 35, quan en Kian Boonen va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 289 Minuto 57 (Ocasión evento especial): En Cyprien Kandosi va fer una ràpida incursió al minut 57, però en Gerald Ulburghs no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70 de partit, Karol Mádzik va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.