Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728757919

Liga 728757919 Información oficial sobre el partido 728757919 en Hattrick

31.03.2024 13:00:00

Teka B. Alineación oficial del equipo 'Teka B.' en el partido 1 - 3 FC De Wiskes Alineación oficial del equipo 'FC De Wiskes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Teka B. Alineación oficial del equipo 'Teka B.' en el partido 2 - 2 FC De Wiskes Alineación oficial del equipo 'FC De Wiskes' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,3 % 37,3 % 30,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Teka B.

Goles Goles

  • 137 Minuto 74 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Rudy De Backer va anar a parar al cap de Ben Baratier que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Teka el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 5 per blocar una centrada d'en Robert Fransen va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Teka.
  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Wessel Jacoby va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 213 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): El Teka va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Rudy De Backer la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 203 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Teka va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Ben Baratier va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Friedhelm Schoppa va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 218 Minuto 81 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Teka Wessel Jacoby quasi marca al minut 81 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Niel Munaron l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

FC De Wiskes

Goles Goles

  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): En Giljan Ijpelaar donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 27 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 182 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Al minut 57, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Roemer Wouters va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 64 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 64, Wiskes va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Yanis Silkijn.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 2 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Samu Kupulisoja al minut 2 semblava entrar, però Lauren-Olivier Vansteenkiste va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jean-Philippe Brument de Wiskes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, Paolo Galata de Wiskes va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.