Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728739484

Liga 728739484 Información oficial sobre el partido 728739484 en Hattrick

24.03.2024 13:00:00

Lievegem CF Alineación oficial del equipo 'Lievegem CF' en el partido 5 - 2 royal1880 Alineación oficial del equipo 'royal1880' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Lievegem CF Alineación oficial del equipo 'Lievegem CF' en el partido 6 - 0 royal1880 Alineación oficial del equipo 'royal1880' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lievegem CF

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): LFC, atacant per l'esquerra al minut 6, va aprofitar el magnífic llançament de Oke Koivunen per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): Oke Koivunen va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de LFC, Jeffrey McCauley, que va marcar, sense saber com, el 2 - 0.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de LFC pel centre va donar un gran resultat: el gol de Vagner Nøhr va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): LFC va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Ensar Mujačić va poder fer el 4 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 64 (Gol por la izquierda): En Oke Koivunen va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Al minut 16 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Thiery Vidts de LFC va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 225 Minuto 30 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Jeffrey McCauley de LFC va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 208 Minuto 56 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Jeffrey McCauley de LFC va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Ivan Payà que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): El jugador local Jeffrey McCauley per poc que no incrementa el marcador al minut 65. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Staf Rupus va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Xavier Climent va estar a punt de sentenciar el partit al minut 78, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): En Oke Koivunen es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Thiery Vidts de LFC la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ensar Mujačić de LFC es va guanyar la targeta groga merescudament.

royal1880

Goles Goles

  • 152 Minuto 31 (Gol por la izquierda): En Stjepan Kocman va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.
  • 154 Minuto 74 (Gol de penalti): Al minut 74 els visitants van aconseguir el 5 - 2 quan Tomasz Sałuda va afusellar el porter des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 75 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip royal1880 Filiep Souverijns quasi marca al minut 75 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Winston Hutchins l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.