Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728739480

Liga 728739480 Información oficial sobre el partido 728739480 en Hattrick

10.03.2024 13:00:00

Lievegem CF Alineación oficial del equipo 'Lievegem CF' en el partido 9 - 0 grey rats Alineación oficial del equipo 'grey rats' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Lievegem CF Alineación oficial del equipo 'Lievegem CF' en el partido 6 - 0 grey rats Alineación oficial del equipo 'grey rats' en el partido
Tiene bastante suerte 5.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lievegem CF

Goles Goles

  • 118 Minuto 5 (Gol evento especial córner peinado): En Oke Koivunen entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al LFC, un peu providencial d'en Vagner Nøhr va situar el 1-0 al panell digital.
  • 190 Minuto 9 (Gol de falta): En Moustapha Yahia va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 2-0.
  • 132 Minuto 11 (Gol por la izquierda): LFC va augmentar la diferència quan Ensar Mujačić no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 133 Minuto 16 (Gol por la derecha): LFC va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Moustapha Yahia va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 185 Minuto 18 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 18 minuts, el tirador de faltes del LFC va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Thiery Vidts, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 5 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 20 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Ivan Payà es va introduir dins la defensa central al minut 20, i va aconseguir el 6 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 118 Minuto 65 (Gol evento especial córner peinado): Oke Koivunen va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de LFC, Marek Mrugowski, que va marcar, sense saber com, el 7 - 0.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Moustapha Yahia va aprofitar per marcar el 8 - 0 a plaer.
  • 130 Minuto 83 (Gol de falta): El gol de falta de Stuart Coulthard sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 83 i ampliar l'avantatge de LFC a 9 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 8 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de LFC la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): El jugador local Ivan Payà per poc que no incrementa el marcador al minut 70. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Diether van Antwerpen va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): En Xavier Climent, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): El LFC ho intentava per la dreta per mitjà de Moustapha Yahia, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Moustapha Yahia de LFC la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Vagner Nøhr de LFC va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

grey rats

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Vic Van Daele es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.