Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728739476

Liga 728739476 Información oficial sobre el partido 728739476 en Hattrick

03.03.2024 13:00:00

KSK Gilwe Alineación oficial del equipo 'KSK Gilwe' en el partido 0 - 9 Lievegem CF Alineación oficial del equipo 'Lievegem CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
KSK Gilwe Alineación oficial del equipo 'KSK Gilwe' en el partido 0 - 7 Lievegem CF Alineación oficial del equipo 'Lievegem CF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KSK Gilwe

Lievegem CF

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Al minut 9 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a LFC prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Jeffrey McCauley.
  • 181 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28, Ensar Mujačić va augmentar l'avantatge de LFC a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 184 Minuto 35 (Gol de penalti): Al minut 35 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de LFC, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Stuart Coulthard va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 3.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Ivan Payà de LFC va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 36. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Moustapha Yahia de LFC l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 38 de partit.
  • 183 Minuto 63 (Gol por la derecha): Al minut 63, un xut de Vagner Nøhr des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 6 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Al minut 74 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Ensar Mujačić va ser l'anotador del 0 - 7.
  • 183 Minuto 78 (Gol por la derecha): Al 78 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a LFC augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Oke Koivunen es rifés el porter i marqués el 0 - 8.
  • 190 Minuto 84 (Gol de falta): Al 84 minuts, El LFC va fer el 0-9. En Moustapha Yahia va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 24 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Ivan Payà, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 282 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Xavier Climent, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 60 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. LFC va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84 de partit, Jeffrey McCauley va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.