Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728730968

Liga 728730968 Información oficial sobre el partido 728730968 en Hattrick

10.03.2024 13:00:00

Liverpool Ladies F.C. Alineación oficial del equipo 'Liverpool Ladies F.C.' en el partido 0 - 1 W I am Alineación oficial del equipo 'W I am' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Liverpool Ladies F.C. Alineación oficial del equipo 'Liverpool Ladies F.C.' en el partido 1 - 0 W I am Alineación oficial del equipo 'W I am' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,1 % 0,5 % 9,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Liverpool Ladies F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Liverpool sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Kelvin Schouppe, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 41 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 210 Minuto 61 (Ocasión de falta): En Gaël Kingansi va fer una magnífica aturada al minut 61, tot i el bon llançament de falta de Fausto De Pril.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Louis Van Den Haute de Liverpool va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

W I am

Goles Goles

  • 174 Minuto 60 (Gol de penalti): Al minut 60 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Geordy Verachtert va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 62 (Ocasión de contra por la izquierda): El am va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 62, però en Geordy Verachtert va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 235 Minuto 63 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Raphaël Verachtert va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): En Maxim Hontelé va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de am va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Raphaël Verachtert va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Leander Praet.