Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728730964

Liga 728730964 Información oficial sobre el partido 728730964 en Hattrick

03.03.2024 13:00:00

coolbreezes Alineación oficial del equipo 'coolbreezes' en el partido 6 - 1 Liverpool Ladies F.C. Alineación oficial del equipo 'Liverpool Ladies F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
coolbreezes Alineación oficial del equipo 'coolbreezes' en el partido 6 - 0 Liverpool Ladies F.C. Alineación oficial del equipo 'Liverpool Ladies F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 5.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

coolbreezes

Goles Goles

  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): El jugador Henri Gielis de coolbreezes, després de 18 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 143 Minuto 24 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de coolbreezes va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Randolf Guhl, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 0.
  • 132 Minuto 25 (Gol por la izquierda): En Vinz Van Laethem va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar James Chairi, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a coolbreezes.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ditmar Golard va aprofitar per marcar el 5 - 1 a plaer.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Jasper Vanaelst es va introduir dins la defensa central al minut 84, i va aconseguir el 6 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Randolf Guhl va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Henri Gielis una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 27, però una magnífica aturada de Quinn Monteny va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Govert Stiers va estar a punt de sentenciar el partit al minut 75, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Jasper Vanaelst. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 67, Ditmar Golard de coolbreezes va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Liverpool Ladies F.C.

Goles Goles

  • 154 Minuto 52 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 4 - 1 va ser Fausto De Pril. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".