Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728729090

Liga 728729090 Información oficial sobre el partido 728729090 en Hattrick

21.04.2024 13:00:00

de commies Alineación oficial del equipo 'de commies' en el partido 1 - 1 Tennet's Boys Alineación oficial del equipo 'Tennet's Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
de commies Alineación oficial del equipo 'de commies' en el partido 2 - 1 Tennet's Boys Alineación oficial del equipo 'Tennet's Boys' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,7 % 0,7 % 10,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

de commies

Goles Goles

  • 112 Minuto 74 (Gol por la izquierda): commies equilibrava la balança al minut 74. En Bardo Kleister, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 27 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 27 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Cuauhtémoc Díaz va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 220 Minuto 37 (Ocasión de falta): Al minut 37, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 213 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Hannu Soukkio de commies va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 69, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gaëtan Delattre de commies la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 43, Bardo Kleister de commies va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tennet's Boys

Goles Goles

  • 143 Minuto 42 (Gol de contra por la derecha): Vittorio Caraccio va marcar al minut 42 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 60 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Tennets van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Andrei Chiş va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Toby Shapiro de Tennets va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sabri Korbi de Tennets amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.