Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728725342

Liga 728725342 Información oficial sobre el partido 728725342 en Hattrick

28.04.2024 13:00:00

De Vette Hanen Alineación oficial del equipo 'De Vette Hanen' en el partido 2 - 3 KFC City Alineación oficial del equipo 'KFC City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
De Vette Hanen Alineación oficial del equipo 'De Vette Hanen' en el partido 2 - 0 KFC City Alineación oficial del equipo 'KFC City' en el partido
Tiene un resultado normal 2.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

De Vette Hanen

Goles Goles

  • 185 Minuto 47 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 47 minuts, el tirador de faltes del Veteranen va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Sergio Verschueren, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 3 pujava al marcador.
  • 102 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Als 53 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Veteranen va acabar amb la pilota als peus de Sergio Verschueren que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40, Gert Jehaes quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 207 Minuto 51 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Gert Jehaes de Veteranen no va ser gol per ben poc.

KFC City

Goles Goles

  • 172 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a City prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Raf Pansaers.
  • 137 Minuto 41 (Gol evento especial extremo + rematador): Sander Sibiet va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 41 de joc. Bilen Tercelin es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 2. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Helmar Oris, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 25 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 25 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Sander Sibiet, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de City van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Koert Beaumont va sortir desviat a la dreta de la porteria.