Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728713177

Liga 728713177 Información oficial sobre el partido 728713177 en Hattrick

07.04.2024 13:00:00

Lyra Alineación oficial del equipo 'Lyra' en el partido 5 - 2 Orange Devils Belgium Alineación oficial del equipo 'Orange Devils Belgium' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Lyra Alineación oficial del equipo 'Lyra' en el partido 6 - 1 Orange Devils Belgium Alineación oficial del equipo 'Orange Devils Belgium' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lyra

Goles Goles

  • 137 Minuto 25 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 25 una excel·lent centrada de Yiannakis Fitsios va arribar a Jussi Koukkunen, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 27 (Gol por la derecha): Yiannakis Fitsios va incrementar l'avantatge de Lyra amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Lyra va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Joeri Castiau des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): Al minut 59 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Carl Strömsholm, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a Lyra.
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): Amb 75 minuts jugats, en Renaat Snouck va augmentar l'avantatge de Lyra a 5 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 3 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 3, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Patrick Danner sempre els tira per la dreta i en Rogério Carneiro, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 220 Minuto 14 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 14 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Patrick Danner va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Al minut 56, João Gabriel Forano gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Rogério Carneiro va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Passaven 77 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Yannick Petitgas va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Renaat Snouck es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Orange Devils Belgium

Goles Goles

  • 151 Minuto 39 (Gol por el centro): Un mica després, Esteban Horrioldegui de Belgium va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 151 Minuto 89 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 89 del partit, anotant el 5 - 2, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Pier Luigi Fraleoni.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Esteban Horrioldegui va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Grégory Leroy.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 64, Menke Ligtvoet de Belgium va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.