Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728663983

Liga 728663983 Información oficial sobre el partido 728663983 en Hattrick

03.03.2024 10:15:00

" - F.C. Liverpool -" Alineación oficial del equipo '" - F.C. Liverpool -"' en el partido 2 - 9 Fanipol Alineación oficial del equipo 'Fanipol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
" - F.C. Liverpool -" Alineación oficial del equipo '" - F.C. Liverpool -"' en el partido 0 - 10 Fanipol Alineación oficial del equipo 'Fanipol' en el partido
Tiene suerte 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

" - F.C. Liverpool -"

Goles Goles

  • 108 Minuto 11 (Gol evento especial imprevisible (general)): Siarhej Pantsyrau de Liverpool va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Vasil' Klimovich que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 1 al marcador.
  • 102 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Liverpool va reduir el marcador al minut 72 a 2 - 7 quan Borys Lyopa va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Vasil' Klimovich va estar a punt d'empatar per a Liverpool quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Yechiel Levitzky va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Siarhej Pantsyrau de Liverpool es va emportar una amonestació al minut 47 per provocar un rival.

Fanipol

Goles Goles

  • 174 Minuto 3 (Gol de penalti): Al minut 3 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Tadeusz Uljasz va llençar el penal ras arran de pal.
  • 172 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Mateusz Dahlke quedar desmarcat i marcar per a Fanipol al minut 12. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 183 Minuto 15 (Gol por la derecha): Al minut 15, un xut de Kastus' Kazlecki des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 19 (Gol por el centro): Al minut 19, Sebastian Green va augmentar l'avantatge de Fanipol a 1 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 184 Minuto 37 (Gol de penalti): Al minut 37 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Fanipol, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Tadeusz Uljasz va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 5.
  • 184 Minuto 38 (Gol de penalti): Al minut 38 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Tadeusz Uljasz va enviar el seu xut al fons de la porteria: 1 - 6.
  • 182 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Viachaslau Bahach, que va ser qui va marcar 1 - 7, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Artem Nedospasov va aprofitar un error defensiu al minut 77, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 2 - 8 al marcador per a Fanipol.
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Hviodar Radzenia, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 9 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Tadeusz Uljasz, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 78 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Fanipol va quedar sense poder incrementar el seu marcador.