Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728595857

Liga 728595857 Información oficial sobre el partido 728595857 en Hattrick

14.04.2024 10:00:00

FC Togo Alineación oficial del equipo 'FC Togo' en el partido 0 - 7 Neverton BK Alineación oficial del equipo 'Neverton BK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Togo Alineación oficial del equipo 'FC Togo' en el partido 2 - 2 Neverton BK Alineación oficial del equipo 'Neverton BK' en el partido
Tiene mala suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,4 % 22,1 % 51,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Togo

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en David Vrzal va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 213 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Ottó Bogdán de Togo va intentar batre la porteria rival al minut 20 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 212 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): En Ekkehard Mühlenbeck va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 27, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Anum Atuahene de Togo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Neverton BK

Goles Goles

  • 141 Minuto 11 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Neverton van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Nemanja Chromek.
  • 181 Minuto 29 (Gol por el centro): Hamid Galikesh va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 29, i va fer pujar el 0 - 2 per a Neverton.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Nils-Ove Lindhall de Neverton va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 36. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 68 (Gol por la derecha): Al minut 68, Neverton va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Hamid Galikesh, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83, Freddy Tjädermo va augmentar l'avantatge de Neverton a 0 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 137 Minuto 85 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Lars Bohén va anar a parar al cap de Freddy Tjädermo que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Neverton el 0 - 6.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Erik Ingemarsson de Neverton l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 7 al minut 87 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 26 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Sakarias Tull després de 26 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Majdi Abdennour va poder desviar-lo a córner.
  • 285 Minuto 48 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Neverton a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Sakarias Tull va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.